Mirrorlink, Carplay, Fulllink, App Connect, Performance monitor, Voice control.

Heeft U een Volkswagen, Skoda of Seat vanaf +/- 2015 met een van de volgende MIB 2(,5) systemen:

– Discover Pro (Volkswagen)
– Discover Media (Volkswagen)
– Columbus (Skoda)
– Admundsen (Skoda)
– Navigation Plus (Seat)
– Navigation (Seat)
– Audi MIB2 systemen

en/of krijgt u een melding dat een van de volgende zaken moet worden geactiveerd als u deze wilt gebruiken:

– Apple Carplay
– Android Auto
– Mirrorlink
– Smartlink
– Full link

– App connect
– Voice Control
– Performance Monitor / sportmonitor (zie onderaan voor een voorbeeld)

Dan kunnen wij dit voor U verzorgen. U maakt een afspraak met ons, U komt langs en wij updaten uw systeem naar de nieuwste software versie en wij zorgen dat de optie’s worden geactiveerd.

De kosten voor het vrijschakelen van bovenstaande opties is € 100 – € 125.

Gratis krijgt U er Video in Motion bij indien u het totale pakket kiest. ( Alleen op de Discover Pro / Columbus en Media Plus)

Ook kunnen wij de MIB2 inleren als U een nieuwe heeft geplaatst.

Klaar terwijl U wacht

Voor meer info of een afspraak kan U mij het snelste bereiken via Whatsapp of het sturen van een bericht dan kunnen we kijken en controleren of U het juiste systeem heeft om dit voor U te kunnen doen.

Voor meer info:
Whatsapp 06-15228709 24/7

** APP-Connect – dat zijn drie innovatieve technologieën waarmee je smartphone-apps op het touchscreen van je infotainmentsysteem zet: MirrorLink®, Apple CarPlay™ en Android Auto™ van Google™.

Wilt u de smartphone-apps veilig en comfortabel in de auto gebruiken? Dankzij App-Connect is dat makkelijker dan ooit tevoren. Hiermee kunt u geselecteerde apps en inhoud comfortabel direct in uw Volkswagen/Seat of Skoda bedienen. Ze worden via een kabel overgebracht naar het scherm van het infotainment-systeem en u kunt ze gemakkelijk en overzichtelijk binnen uw blikveld bedienen. Zo wordt het bijzonder eenvoudig om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot muziek, nieuws, kaarten of gesproken boeken. Volkswagen biedt meteen drie interfaces voor het koppelen van smartphones met talrijke mogelijkheden: Apple CarPlay™, Android Auto™ van Google en MirrorLink®. Het gebruik van Apple CarPlay™ en Android Auto™ van Google™ is voor auto’s die We Connect ondersteunen door de draadloze verbindingsmogelijkheid voor de navigatiesystemen ‘Discover Media’, ‘Discover Pro’ en ‘Ready 2 Discover’ nu ook bijzonder gemakkelijk. Om niet te worden afgeleid, kunnen er tijdens de rit alleen gecertificeerde apps worden gestart