Klantbeoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tuningcenter Lowering
Average rating:  
 731 reviews
by Ed van 't Westende on Tuningcenter Lowering

Snel en goed geholpen. De gewenste aanpassing is nog niet gelukt vanwege een nieuw model passat en hij heeft daarom niets in rekening gebracht. Perfecte service en veel vakkennis.

by Tim on Tuningcenter Lowering

Met de 2017 Skoda Superb even langs geweest bij Mark.
Vriendelijke ontvangst en enorme vakkennis. Alle mogelijke opties werden besproken en in sneltempo gecodeerd!

by Alex on Tuningcenter Lowering

Langs geweest met mijn Volkswagen Golf 7.5 (2018) bij Lowering en ik ben zeer tevreden! Ik ben goed geholpen door een deskundige die de tijd voor je neemt en heeft al mijn vragen beantwoord. Zoals andere reeds hebben geschreven zeer vriendelijk en meedenkend. Zeker een aanrader voor iedereen!

by Matty on Tuningcenter Lowering

Deze week op een avond met mijn Skoda Kodiaq (2021) bij Mark geweest om door het lijstje te gaan. Had zelf al e.e.a. bedacht en Mark heeft nog toegelicht wat sommige instellingen doen en kwam daarnaast zelf nog met wat voorstellen. Super geholpen! Aanpassingen waren zo gemaakt en waarnodig ook getest. Echt zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Zeker doen! Bedankt Mark!

by Leon on Tuningcenter Lowering

Diverse vcds coding op de Cupra Formentor laten programmeren. Ik kon op korte termijn terecht. Super geholpen. Dit is echt een man met passie voor het vak.

by Thierry on Tuningcenter Lowering

Hier geweest met mijn audi a4 uit 2014
Video in motivation vrij schakeling, us lights.
En nog meer.

Super goed geholpen, meedenkend en vriendelijk

by A on Tuningcenter Lowering

Onlangs diverse aanpassingen laten doen aan mijn Golf 8 GTE. Uitstekend goed en snel geholpen. Aanrader voor iedereen met een VAG auto!

by Venkat on Tuningcenter Lowering

Was weer top service. VW Polo AW achteruitrijcamera was de codering verwijderd door de dealer.
Marc heeft deze weer uit service weer geactiveerd.

by Jeroen on Tuningcenter Lowering

Perfect en snel geholpen met het vrij-schakelen van app-connect / android-auto in onze VW Touran. Mochten we nog eens wat willen aanpassen komen we zeker terug!

by Samuel on Tuningcenter Lowering

Wat een topgozer die Mark! Vandaag langs geweest met m’n audi Q3 en binnen een half uur zaten er tig extra opties op de auto. Van draadloos carplay tot grootlicht-assistent. Een mooie prijs en een gouden vent! 100% Aanrader!!

Page 1 of 74:
«
 
 
1
2
3
 
»