Klantbeoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tuningcenter Lowering
Average rating:  
 377 reviews
by Tom on Tuningcenter Lowering

Top keurig alle uitleg gekregen wat wel en wat niet mogelijk was kortom ik sluit mij aan bij de rest super service en heel vriendelijke man aanrader als je wat meer wil

by Diana on Tuningcenter Lowering

Gezellig even langs geweest bij Mark om mijn Kodiaq te laten voorzien van Lane Assist aangezien de dealer me hiermee niet wilde en kon helpen en me naar Mark verwees. Mark had dit in een oogwenk gedaan inclusief alle uitleg en nog wat leuke zaken. Erg vriendelijke man.

by Stefan K on Tuningcenter Lowering

Een 2de hands Tiguan gekocht en na wat snuffelen online kwam ik al snel op Mark zijn site uit. Daar zag ik veel mooie opties waaronder Lane assist wat ik toch wel graag wilde. Na wat Whatsapp contact hebben we een afspraak ingepland en ben ik langs gegaan. Na wat coderen en ook een testrondje met alle uitleg wat en hoe lane assist werkt ( incl een stiekeme tip ) voldaan naar huis gegaan. Laat de reis naar Tjechie maar beginnen.

by Frank on Tuningcenter Lowering

Bij Mark langs geweest voor het inbouwen van een achterruitrijcamera voor mijn Polo AW. Je ziet direct dat hij weet wat hij doet. Gaat allemaal zelf. Top kerel en communiceert goed.

by Tim on Tuningcenter Lowering

Prima geholpen. Mark weet wat hij doet!

by Omer on Tuningcenter Lowering

Goede ervaring man, hij weet heel veel, en heeft veel verstand.
Idd hij denkt met je mee wat je wilt. Echt top service echt een aanrader en verhouding met andere dealers is hij goedkoopste!

by SI on Tuningcenter Lowering

Ik kwam voor verkeersbordherkenning maar Mark heeft nog een hoop extra aanpassingen gedaan. Echt een aanrader!

by Jeffrey on Tuningcenter Lowering

Goed geholpen kon gelijk terrecht!

by eddy on Tuningcenter Lowering

wordt eentonig maar kan me aansluiten bij de ervaringen die een ieder heeft, Mark legt alles duidelijk uit, denk met ons mee en weet precies waar hij mee bezig is. We waren er met 2 auto`s, een fabia en een karoq, super service,

by Mel on Tuningcenter Lowering

Ik weet niet man ,iedereen heeft t allemaal al gezegd
Alles was top..! Goeie service..! En alles werkt naar behoren.
Een aanrader....👍🏾

Page 1 of 38:
«
 
 
1
2
3
 
»