Klantbeoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tuningcenter Lowering
Average rating:  
 461 reviews
by Arnold on Tuningcenter Lowering

Even langs geweest en voor ik het weet stond ik weer buiten met een werkende APP-Connect en Voice control. Heeft geen geheimen en laat zelfs zien wat en hoe hij het doet.

by Jomiel on Tuningcenter Lowering

Vandaag geweest met mijn skoda scala, en ben super geholpen. Mark heeft echt de tijd genomen en alles na gekeken ook dingen geprobeerd op allerlei manieren. Zijn opties aan gezet. Super bedankt nogmaals en ik raad hem zeker aan hij weet wat die doet.

by Wessel on Tuningcenter Lowering

Heeft veel verstand in wat hij doet!! Ben goed geholpen!
En heeft alle opties aan gedaan wat ik wou. Zoals lane assist en verkeersbordenherkenning

by Murat on Tuningcenter Lowering

Vandaag ben ik geholpen door Mark,hij heeft voor mij een achteruit camera geplaatst dat heeft hij snel en zorgvuldig gedaan. Ik ben zeer tevreden met de resultaat.Mark is een vriendelijke man die met veel liefde z’n werk doe

by Brik on Tuningcenter Lowering

Hmens geloof jully míj dat is top man voor wat hij kan in gebied van codering ik doe mijn pet af voor hem mens ik raad jully om yully auto bij hem laat doen dan kom jully achter hoe goed die man is

by Lester on Tuningcenter Lowering

Deze keer met een Passat 2.0 TDI uit 2006 een aantal fijne veranderingen gerealiseerd!!!! Altijd goed, gezellig in Breda wederom dank!!!
Tot de volgende VW 🙂

by Thomas on Tuningcenter Lowering

Op korte termijn afspraak kunnen maken voor achteruitrijcamera voor mijn golf 7 facelift. Alles netjes ingebouwd in een klein uurtje en alles werkt naar behoren. Prettige plek om te komen.

by Giovanni on Tuningcenter Lowering

Goed geholpen en netjes de MIB1 Pro ingebouwd

by Soufian/ Skoda Superb on Tuningcenter Lowering

Dit is nu de tweede auto die ik onder handen heb laten nemen door Mark. Vriendelijke man, duidelijke communicatie en uitleg. Hij neemt ook de tijd om alles door te nemen.

Zeer zeker de moeite waard!

by Jay on Tuningcenter Lowering

Goeie hulp en alles naar wens behandeld zeer tevreden

Page 1 of 47:
«
 
 
1
2
3
 
»