Klantbeoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tuningcenter Lowering
Average rating:  
 543 reviews
by Wouter on Tuningcenter Lowering

Een paar software aanpassingen, helemaal top!

by Roger on Tuningcenter Lowering

Vakkundig en betrouwbaar

by Arno on Tuningcenter Lowering

Hadden een A7 boordevol met storing waar de garage geen raad mee wist.Gevraagd of Mark tijd had en we hadden geluk kon dezelfde avond nog terecht.Hier is iedere euro de moeite waard heb zelden iemand gezien met zn kennis en snelheid hoe hij problemen oplost gewoon top en zeker een aanrader(niet te vaak komen want dat is een slecht teken haha)Als wij niet bij Mark waren geweest dan was onze A7 waarschijnlijk uitgebrand geweest.......dus bedankt hoe je ons hebt geholpen vriendelijk enthousiast en met super veel kennis voor een hele goede prijs.Rekent eigenlijkte weinig voor wat hij doet echt een man die passie heeft en er naar streeft dat je auto goed en veilig is.........heb er geen woorden voor maar van mij krijg je een dikke 10 BEDANKT!

by Michael on Tuningcenter Lowering

Infotainment systeem geupdate en carplay geactiveerd. Daarnaast nog wat andere features geactiveerd. Zeer snel en goed geholpen. Zeker een aanrader!

by Ellert on Tuningcenter Lowering

Top service, 100% aanrader!

by Johan on Tuningcenter Lowering

Ik kom hier al jaren met mn volkswagens en Skoda's voor VCD aanpassingen. Aanpassingen als uitzetten start/stopsysteem, gordelpiepje en van alles en nog wat. Kost slechts een paar tientjes, een kwartiertje van je tijd, en je auto is helemaal naar je wens afgesteld.
Zeker een aanrader!

by Anonymous on Tuningcenter Lowering

Langs geweest met me nieuwe Leon en een paar leuke features laten activeren en tevens een software update. Snel geregeld en zeer behulpzaam.

by Michel Mester on Tuningcenter Lowering

Zeer tevreden over de geleverde service.

Vtv. Goed ingelezen over de mogelijkheden voor mijn octavia fl model uit 2017.
Niet alles kon maar dat lag aan de beperking van mijn auto
Alles werd keurig doorgenomen wat ik op mijn lijstje had staan er werden nog wat extra opties aangeboden.

Voor het geld hoef je het zeker niet te laten en de deskundigheid geeft veel vertrouwen!

Een aanrader.

by Fabian on Tuningcenter Lowering

Module van mijn audi laten updaten. Was zo gedaan en blij met het resultaat. Vriendelijke en professionele sfeer. Een aanrader.

by Matthias on Tuningcenter Lowering

Geweldig geholpen door deze specialist, je kunt het zo gek niet bedenken en hij gaat het proberen te coderen met bijna altijd veel succes! Neemt de tijd voor al je wensen en denkt mee, zeker een aanrader.

Page 1 of 55:
«
 
 
1
2
3
 
»