Klantbeoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tuningcenter Lowering
Average rating:  
 316 reviews
by EdK on Tuningcenter Lowering

Had de street comfort set van Corné overgenomen en Mark heeft deze overgezet op mijn Fabia 3
En als je dan zo meekijkt dan zie je de jaren van ervaring en handigheid die hij hierin heeft zeker terug.
Hierna nog de achteruitrij camera (OEM) ingebouwd en ondanks wat kleine problemen geeft hij zeker niet op en zorgt hij ervoor dat het uiteindelijk werkt.
Ook de firma die voor hem uitlijnt is een fijne toko waar je correct te woord word gestaan.
Mark mijn dank en een volgende keer dan neem ik zeker contact op met je of je kunt leveren en monteren

by Marcel on Tuningcenter Lowering

Mark heeft me super goed geholpen met wat aanpassingen voor mijn Superb iV. Aardige gast en vraagt niet veel voor het specialistische werk wat hij doet. Kom er zeker terug en kan het iedereen aanraden!!

by Mbove on Tuningcenter Lowering

Bij Mark geweest met oudere S4 had abs esp stuurhoek sensor probleem na uitlezen bleek het de solenoid van de motorsteun te zijn.
Na oplossing te hebben gevonden hiervoor. Even terug. Alles eruit geen storing meer. Echt super tevreden top gast met veel kennis. Aanrader als je er niet meer uitkomt.

by Rene on Tuningcenter Lowering

Vrijdag 20 maart 2020 bij mark geweest om wat aanpassingen te doen in de vcds codering van mijn Skoda Karoq. Heel netjes en snel geholpen. Weet waar hij mee bezig is

by Tim on Tuningcenter Lowering

Schakelflippers op het stuurwiel van mijn a6 laten activeren.
5min werk top kerel.

by jack on Tuningcenter Lowering

Vanavond bij Mark geweest en ik heb nu Dynamische knipperlichten in mijn spiegels .Mark je hebt weer Fantastisch werk geleverd en goed advies gegeven aangaande de aanschaf voor de Dynamische Knipperlichten in de spiegels van onze GOLF 7.

by Lars on Tuningcenter Lowering

Geweldige service bij het codeerwerk, was binnen 15 minuten klaar!

by Jos on Tuningcenter Lowering

Bij Mark geweest voor het laten monteren van een achteruitrijcamera en aanpassen verschillende opties van mijn SEAT Arona. Mark weet wat hij doet en ook hoe hij het moet doen De montage van de camera ging in de helft van de aangegeven tijd en bij het vrij schakelen van de vele gewenste opties kwam een goede uitleg. Kan niet anders zeggen dan Top Kwaliteit en Top Kennis, een aanrader!

by Roel on Tuningcenter Lowering

Met Mark geweest voor wat vcds codering. Bleek mn camera ook niet goed aangesloten. Mark heeft geholpen met het correct aansluiten, prima service en fijn contact!

by Ricardo on Tuningcenter Lowering

Met de Kodiaq hier geweest met me lange wensenlijst. Alles netjes aangepast en getest en waar nodig netjes uitleg over de gewenste optie. Volgende keer kom ik zeker weer even langs.

Page 1 of 32:
«
 
 
1
2
3
 
»