Golf 7 Licht regen sensor € 299,00

Waardeer uw VW Golf 7 5G op met de originele licht / regensensor.

De ruitenwisser schakelt automatisch in of uit in geval van regen – het dagrijlicht schakelt van dagrijverlichting naar dimlicht wanneer het donker wordt.

Een duidelijke verhoging van het comfort van uw VW Golf 7.

Levering:
– 1x originele VW Golf 7 licht / regensensor (afhankelijk van het model)
– 1x originele VW Golf 7 lichtschakelaar met “AUTO” positie (afhankelijk van het model)
– 1x originele VW Golf 7 Gelpad voor sensor
– 1x voorgemonteerde kabelset (afhankelijk van het model)
– 1x installatie
Installatietijd: ca. 1 uur

Product attributen:

  • De aanpassing van de originele licht- / regensensor (inclusief de functie Coming Home / Leaving Home) is over het algemeen mogelijk in alle VW Golf 7-modellen van alle jaren (pre-facelift / facelift), alle uitrustingsniveaus en alle carrosseriestijlen (3-deurs, 5- deur, Variant, Sportsvan).
    • Het is niet nodig om de voorruit te vervangen, omdat dit meestal altijd mogelijk is omdat achter de binnenspiegel al de luchtkwaliteitssensor (zwarte cirkel) is geïnstalleerd, deze wordt vervangen door de meegeleverde Highline licht / regen + luchtkwaliteitssensor.
  • We leveren u de juiste sensor, afhankelijk van het model (afhankelijk van de ingebouwde elektronica / modeljaar / of er al een luchtkwaliteitssensor is geïnstalleerd, enz.) En de juiste lichtschakelaar (afhankelijk van koplampen, mistlichten, mistachterlicht, enz.).
  • Ten slotte moet het oorspronkelijke systeem natuurlijk worden ontgrendeld met een diagnosesysteem (bijv. VCDS, VCP, ODIS) – we beschrijven in de installatie-instructies hiertoe alle noodzakelijke stappen

Informatie over installatie:

  • Uw VW Golf 7 met ingebouwde automatische airconditioning (= Climatronic) heeft in de fabriek al een Luftgütesensor / vochtigheidssensor achter de binnenspiegel, dit is 1: 1 tegen de hier geleverde sensor (licht / regensensor met geïntegreerde Lufgütesensor) veranderd – het is bij deze modellen geen bedrading van de “spiegel” naar beneden nodig.
    • De binnenspiegel is eenvoudig uitgeschakeld (de binnenspiegel heeft technisch niets te maken met de licht / regensensor en is een apart onderdeel).
  • Uw VW Golf 7 heeft geen ingebouwde Climatronic / klimaatregeling (= geen digitaal display) fabrieksluchtkwaliteitssensor achter de spiegel maar een blinde afdekking, dit is 1: 1 tegen de licht / regensensor die hier wordt geleverd zonder de geïntegreerde luchtkwaliteitssensor Hiervoor moet een extra kabelset gelegd worden en heeft een meerprijs van € 35
  • Vervolgens wordt de lichtschakelaar Plug & Play gewijzigd in de geleverde schakelaar met extra positie “AUTO”.